ARROW SPORT LADIES

image
Play Button
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Klassieke fiets met comfortabele voorovergebogen rijpositie, perfect voor langere ritten, woon-werkverkeer en in de stad. De Arrow Sport fiets wordt geleverd met een sportieve stuurpen en een plat stuur, zodat de zithouding meer gestroomlijnd is. Deze hybride fiets heeft een instapframe dat een damesfiets wordt genoemd.

Het traditionele geslepen en gesoldeerde stalen frame is handgemaakt in Duitsland en ontworpen in Kopenhagen, Denemarken. De banden zijn originele Schwalbe Delta Cruiser Antipuncture rubberen banden. De fiets is duurzaam en vrij van plastic.

Voor uw comfort wordt de fiets geleverd met een optioneel origineel Brooks leren zadel met verstelbare zithoogte en comfortabele zwart lederen handvatten op het stuur, dat ook in hoogte verstelbaar is. Kies je versnellingen met de 7 interne Shimano Nexus Gears. Vervoer je spullen op de geïntegreerde voordrager.

Uw Arrow Sportfiets wordt met de hand gemaakt, geïnspecteerd en rechtstreeks vanuit onze fabriek in Duitsland verzonden. Het wordt geleverd met een echtheidscertificaat en een garantiebewijs in een leergebonden boekje. Wij geven 25 jaar garantie op framebreuk. De fiets is voor 90% gemonteerd en de rest is eenvoudig te monteren. Afhankelijk van uw vaardigheden en eerdere ervaring moet u rekening houden met een montagetijd van 30-120 minuten.

Arrow Sport ladies in stock

Arrow Sport ladies custom-made to order